Yhteystiedot

Digitoimisto UolevIT

Täältä löydät yhteystiedot, joiden kautta sinun yrityksesi voi aloittaa sujuvan yhteistyön kanssamme – tehostaen yrityksesi digitaalista markkinointia! Vai vieläkö yhteydenoton tekeminen on harkinnassa? Vieritä sivua hieman alemmas ja tutustu tarkemmin itse yrittäjään.

Yhteystiedot 1

Yrittäjä – intohimonaan tuloksellinen digimarkkinointi

Mahtavaa, että löysit tänne! Olet enää yhden askeleen päässä mutkattomasta digikumppanista, jonka avulla yrityksesi tulee saavuttamaan mitattavia tuloksia.

Haluat ehkä tietää hieman minusta ennen yhteydenottoa? Täältä pesee faktoja: nuori, läpinäkyvä ja avoin yrittäjä, joka on aina valmis tekemään tuloksellista ja mitattavaa digimarkkinointia.

Virallisemmin kerrottuna olen suorittanut ammattikorkeakoulussa tietotekniikan insinöörin ja digimarkkinoinnin erikoistumiskoulutuksen tutkinnot.

Vuoden 2018 tammikuussa perustamani yrityksen kautta olen saanut työskennellä – suoraan ja alihankinnan kautta – yli 40 yrityksen kanssa kehittäen heidän kotisivuja, verkkokauppoja ja digitaalista markkinointia.

Varsinaisen teknisen suorittamisen lisäksi olen pitänyt suuremmille yrityksille koulutuksia WordPress-julkaisujärjestelmän käyttämisestä ja hakukoneoptimoinnista.

Seuraavaksi haluan kuulla sinusta ja yrityksestäsi, jotta voimme yhdessä lähteä kehittämään toimintaa digitalisoituvassa maailmassa. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kiilaa ohi kilpailijoistasi!

Pin It on Pinterest